Trafic-site.ro

Saturday, January 28, 2012

Folder Lock 7.1.0.6 FULL [updated]

Nu stim cu adavarat motivul , dar baietii de la Microsoft intotdeauna au inclus in sistemele lor de operare instrumente care restrictioneaza accesul la anumite fisiere sau foldere.
De aceea Folder Lock este o idee destul de buna pentru toti cei care cauta un pic de intimitate pe PC-ul lor, dearece acest instrument poate bloca accesul neautorizat la anumite locatii.
Totul este simplu: tot ce trebuie sa faci este sa instalezi aplicatia, sa setezi o parola, sa selectezi fisierele sau folderle care vrei sa le protejezi .




Folder Lock se instaleaza foarte usor, deoarce creatorii lui nu au inclus chestii complicate care sa-ti faca viata mai grea.De fapt intreaga aplicatie se bazeaza pe simplitate, astfel incat veti vedea , o interfata destul de simpla cu functiile principale listate pe partea stanga a frestrei principale.
Blocarea fisierelor si folderelor este la fel de simplu ca 1,2,3, deoarce tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti fisierele/folderele pe care doriti sa le protejati si sa alegeti o parola. Dar fiti atenti sa nu uitati parola...
Pe langa aceasta functie principala, Folder Lock vine cu optiunea de a proteja dispozitivele USB si CD-urile,distrugerea fisierleor si curatirea istoriei browser-ului.

Home: NewSoftwares
Download: Click
Instructiuni:
1.Descarcati arhiva si extrageti-o unde doriti
2.Rulati aplicatia "folder-lock-en.exe" si instalati-o.
3.Porniti Folder Lock
4.D-ati click pe Enter key, si introduceti serialul din documentul "Serial Key.txt"
5.Gata !

0 comments:

Post a Comment

Pleci fara a comenta?