Trafic-site.ro

Saturday, January 28, 2012

Zoom Player Home Max 8.10 FULL [updated]

Deci, v-ati cumparat  un film pe DVD, care e plin de efecete vizuale si audio. Dar problema este ca nu ai soft-ul necesar pentru a-l vedea.
Aceasta este partea in care tu navighezi pe internet, probabil, ore in sir, doar pentru a gasi soft-ul cu care poti vedea filmul.
Nu mai cauta mai departe, caci Zoom Player este , probabil ce mai buna sansa pe care o aveti.Acest player multimedia este diferit de toate celelalte,
deoarece se poate incarca orice fisiere pe care le poate reda Windows Media Player, dar reda de aseamnea si DVD-urile (stim cu totii ca un DVD





player obisnuit lucreaza incet si de multe ori se blocheaza)
Cu ce sa incep sa desciu caracateristicile sale? Pot spune ca Zoom Player poate cu siguranta intra intr-o confruntare cu VLC. In primul rand Zoom Player afiseaza cele mai bune setari de culoare in mod automat, asa ca dupa ce deschideti aplicatia nu trebuie sa configurati manual setarile.Vorbind de ajustarile de imagine, Zoom va permite sa configurati contrastul, luminozitatea, nuantele cromatice si altele, modificarile se vor vedea in timp real.Asta ii un lucru perfect atunci cand vrei sa faci o modificare la un film pe care vrei sa il vezi.

Home: InMatrix
Download: Click


Instructiuni:
1.Rulati "zp810max.exe" si instalati-o.In timpul instalarii o sa va apara o fereastra numita "Zoom Player Install Center", dati click pe butonul pe care scrie "Install Selected Components" .Asteptati ca sa descarce codecurile necesare. Dupa asta inchideti fereastra numita "Zoom Player Install Center"
2.Duceti-va in folder-ul unde s-a instalat si copiati acolo "zplayer.regkey" direct din arhiva.
3.Gata.




0 comments:

Post a Comment

Pleci fara a comenta?