Trafic-site.ro

Saturday, January 28, 2012

SpyHunter 4.8.13.3861 FULL [updated]

Desi ramane o sarcina esentiala pentru toti utilizatorii, lupta impotriva malware-ului nu este atat de dificila ,atata timp cat utilizati software-ul specializat in lupta
impotriva malware-ului si daca aveti cunostiinte minime cat sa stati departe de continutul periculos.
Dar SpyHunter iti protejeaza computer-ul prin toate mijloacele, oferind toate caracterisiticile pe care un utilizator le asteapta de la suite software puternice.
Proiectat sa detecteze, sa sterga si sa blocheze orice tip de spyware si malware, SpyHunter este foarte usor de instalat si de folosit, dar va va intreba la
prima sa rulare daca sa protejeze sa nu pagina de start a lui Internet Explorer.



Adica mai pe limba romana inseamna ca SpyHunter are capacitatea de a
apara pagina de start a lui Internet Explorer pe care o alegeti, si in cazul in care orice spyware incearca sa schimbe pagina de start, SpyHunter nu va permite acest lucu.
Dupa prima rulare, SpyHunter va efectua de aseamnea , prima scanare a sitstemului si va actualiza baza de date a virusilor.
Este bine de stiu ca o scanare completa dureaza intre 5 si 20 de minute (depinde de PC)  si va consuma desut de multe resurse.

Home: Enigma Software
Download: Click

Instructiuni:
1.Ruleaza aplicatia "spyhunterS4.exe" si instaleaz-o.
2.Aplicatia se va deschide automat dupa instalare, asa ca inchideti-o (inchideti-o si de la system tray, adica la bara jos in dreapta).
3.Copiati "SpyHunter.Patch.exe" in folder-ul in care a fost instalat SpyHunter.Rulatil si d-ati click pe butonul "PATCH"
4.Gata ! Acum Porgramul este FULL. Puteti porni SpyHunter.



5 comments:

  1. Puteti sa recomandati aici, pe blog, un program care sa optimizeze Registry (scanare pentru erori, eliminare erori, compactare, backup, etc), la Windows? Toate pe care le gasesc, refuza sa faca ceva, dupa ce scaneaza, etc. Nu se poate sa aruncam cu banii, fara sa stim, cel putin, daca merita, nu? Va multumesc 'in advance'!

    ReplyDelete



  2. Amazing blog! I really like the way you explained such information about this post with us. And blog is really helpful for us this website
    spyhunter-crack/

    ReplyDelete
  3. This site have particular software articles which emits an impression of being a significant and significant for you individual, able software installation.This is the spot you can get helps for any software installation, usage and cracked.
    unity-pro-Activation Code
    helicon-focus-pro-crack
    aiseesoft-data-recovery-crack
    sspyhunter-crack

    ReplyDelete
  4. Amazing blog! I really like the way you explained such information about this post with us. And blog is really helpful for us this website
    spyhunter-crack

    ReplyDelete

Pleci fara a comenta?