Trafic-site.ro

Tuesday, January 31, 2012

Sticky Password 5.0.6.247 FULL [updated]

Stai in siguranta online si salveaza timp cu aplicatia Sticky Password, care este un manager de parole si completare  a formularelor online,si va ofera logare automata si umplera formularului cu doar un click.Fiecare versiune (free sau pro) include gratuit o versiune portabila care se instaleaza extrem de usor pe dispozitivul dumneavoastra USB sau pe stickuri., asa incat totdeauna veti avea parolele si alte informatii atunci cand veti avea nevoie de ele.Sticky Password suporta browserele Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox si alte browsere mai cunoscute.Parolele si datele dumneavoastra sunt encriptate.


Home: StickyPassword
Download: Click


Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "stpass_trial_506247.exe" si instalati-o.
2.Dupa ce ati instalat-o , va va aparea sa puneti un "Master Password", folositi aceasta parola atunci cand vreti sa accesati toate datele dumnneavoastra (bifati "I have read the information about the importance of my Master Password).
3.Dati Next.Aici alegeti prin ce metoda va vizualizati parolele si datele dumneavoastra, si  dati Next.
4.Aici alegeti dupa cat timpp de incativitate pe computerul dumneavoastra sa se blocheze Sticky Pasword ca sa previna accesul neautorizat la datele dumneavoastra.
5.Dati click pe Next.Aici alegeti caror browsere sa le fie instalate extensia lui Sticky Password.
6.Inchideti programul de la bara din dreapta jos (system tray), si mergeti in folderul unde s-a instalat aplicatia (C:\Program Files\Sticky Password) si copiati "stpass.exe" din folderul "Crack" in folderul unde sa instalat aplicatia. Va va intreba daca vreti sa inlocuiti , si apasati pe "Yes".Puteti porni programul.
7.Gata! programul este FULL.

0 comments:

Post a Comment

Pleci fara a comenta?